Belediyemiz Meclisi, Başkanlık Makamının 31/05/2024 tarih ve 9340 sayılı çağrısı üzerine, 04.06.2024 salı günü saat:16:00’te Kaynaşlı Belediyesi Toplantı Salonunda Meclis Başkanı (Belediye Başkanı) Eftal ALTUNDAL’in Başkanlığında toplandı.

Yaşar ÇAPAR, Hasan BULUT, Sadık TERZİ, Mehmet AYDIN, Hakan ŞEKERCİ, Mesut DİK, Abdulkerim AKDOĞAN, Ayhan YALÇIN, Avni KARADENİZ, Murat Yılmaz CANAZLAR olmak üzere tamamının (10+1) Başkanın ve belediye sekreteryasının telefon ile daveti üzere katılımlarıyla toplandılar. (Oğuzhan OĞUZ) Toplantıya katılmadı.

Efdal ALTUNDAL (Belediye Başkanı): Arkadaşlar; gündemimizin 1. Maddesi; Yeni Oluşturulan İmar Yollarına Cadde-Sokak İsmi Verilmesinin görüşülmesi hakkındadır.

Arkadaşlar Başkanlık Makamınca Meclisimiz gündemine alınan Belediye Hizmet Alanımız içerisinde Sarıyer ve Merkez Mahallelerinde, geçmişte ifraz-tevhit ve imar uygulaması ile oluşan imar yollarına, yapı ruhsatı ve alt yapı çalışmaları gibi, belediyemizin asli görevlerini icra ederken kullanılması, vergilendirme işlemlerinin tamamlanabilmesi için cadde ve sokaklara isim verilmesi gerekmektedir. Bu sebeple; konu ile ilgi olarak hazırlanan Ek-1 Listede şöyledir” dedi. Ek-1 liste okundu, üyelere projeksiyonla sunum yapıldı.

Konu ile alakalı olarak görüşmeler yapıldı öneriler sunuldu ve neticede;

İmar uygulaması ile oluşan Belediyemiz Hizmet Alanı içerisinde Sarıyer ve Merkez Mahallelerinde oluşan bazı sokaklara Ek-1 listede tarif edildiği gibi yönleri ile birlikte listede olduğu şekilde isimlendirilmesine, 5393 sayılı Kanunun 18/n maddesi uyarınca,

Meclisimizce oy birliği ile karar verilmiştir

 

DEVAMI